Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Гражданите приемат, че легитимно спрямо тях се упражнява власт. В

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Гражданите приемат, че легитимно спрямо тях се упражнява власт. В
Коментари Харесай

Доц. Христо Христев: Свидетели сме на управление на инат до самия край

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Гражданите одобряват, че законно по отношение на тях се упражнява власт. В България в сегашния миг е налице задоволително привършване на доверието в голямата част на българските жители към ръководството. Въпреки това, ние сме очевидци на едно ръководство напук до самия край. Не мисля, че е добре. Нито за обществото, нито за страната. Компроментира се самото ръководство и модела на народна власт " - сподели в  предаването " Студио Хъ " до. Христо Христев от Софийски университет. 

" Всичко ще се отрази на резултата от изборите. Какъвто и ход да подхващат ръководещите, се получава реакция на опозиция. 

Дори да е имало едни или други дефекти преди, никой не е оспорвал валидността на изборите. Криза на демократичния модел в България в реалност има. 

Има нов опит да се прекрои наказателния развой. Прокуртурата да не се преценява с нищо. Смятам, че не сме изгубили дефинитивно борбата. 

Свидетели сме на превръщане на логиката на българската конституционна разпоредба. "  
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР